Hos Coryhex tilbyder vi en bred vifte af marineopgaver. Vi udfører serviceopgaver både i danske og udenlandske farvande og kan hjælpe jer, uanset om I er ude på åbent hav eller ligger trygt i havn.

Har I brug for, at teknikeren sejler med jer for at løse opgaven, efterkommer vi naturligvis jeres ønske. Vi prioriterer at stå til rådighed, når og hvor I har brug for os.

Vi arbejder løbende på at udvikle og forbedre vores service og metoder til renovering, så vi kan tilbyde vores kunder den bedste, mest effektive og mest skånsomme løsning. Det er ikke kun til gavn for vores kunder, men også for miljøet – to ting vi går meget op i.

Få en serviceaftale

Jævnlig vedligeholdelse af jeres udstyr sikrer, at det fungerer mere driftsikkert, hvilket er billigere for jer på langt sigt. Hos Coryhex tilbyder vi gode serviceaftaler, hvor vi sørger for den jævnlige vedligeholdelse af jeres vekslere.

Med en serviceaftale får I stabilitet og driftsikkerhed, som sparer jeres rederi for unødvendige udgifter. Vi skræddersyr serviceaftalen specifikt til jeres behov og ønsker.

Vores kompetente og erfarne teknikere udfører alle serviceopgaver samt montage og renovering on-site. Kontakt os og book et besøg, så vi sammen kan lave en opdateret plan
for jeres fremtidige service.