Pakningsforsynede varmevekslere er nemme at servicere og kan nemt tilpasses ethvert produktionsbehov.

De forskellige pladekonfigurationer bevirker, at der er mange forskellige termiske længder, som gør pakningsforsynede vekslere meget anvendelige på alle områder. Hvis serviceterminerne overholdes, er en veksler er ikke en stor udgift i vedligeholdelsesbudgettet.

Regelmæssig service forlænger udstyrets levetid, hvilket sænker driftsomkostningerne. Desuden sikrer service, at veksleren har en høj energioverførsel, hvilket reducerer de samlede omkostninger.

Hos Coryhex leverer vi udelukkende pakninger, som er DNV samt FDA-godkendte og lever op til de forskellige internationale standarder i føde- og drikkevareindustrien.

Laver I en serviceaftale med os, er I sikret stabile og driftsikre vekslere, som sparer jer for unødvendige udgifter såsom uventet nedlukning af produktionen. Vi skræddersyr en serviceaftale, som passer til jeres specifikke behov.

En serviceaftale med Coryhex indeholder bl.a. rapportering, en opdateret plan over jeres komponenter samt en oversigt over, hvornår næste serviceeftersyn finder sted.

Skal vi udføre service af jeres vekslere?
Så ring til os på +45 77 66 00 00 og lade os tage en snak om jeres ønsker.