Coryhex råder over et moderne og veludstyret servicecenter på 500 m2 i Kolding. Det betyder, at vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste service af pladevarmevekslere af ethvert mærke.

Vores teknikere har stor ekspertise inden for vedligehold af pladevarmevekslere, og de arbejder løbende på at udvikle nye metoder til renovering for at sikre vores kunder den mest effektive løsning.

Hos Coryhex anvender vi naturligvis udelukkende godkendte renoveringsmetoder og reservedele. Vi har de fleste typer pakninger og plader på lager og kan derfor tilbyde vores kunder hurtig ombytning.

Serviceaftaler

Ønsker I at Coryhex skal sørge for fortløbende vedligehold af jeres komponenter, skræddersyr vi gerne et attraktivt tilbud, som sikrer, at produktet fungerer optimalt i hele sin levetid.

En fast serviceaftale sikrer stabilitet og driftsikkerhed, så I undgår nedetid, ineffektive produkter og unødvendige udgifter

Vi sørger bl.a. for:

  • Rensning og komplet renovering af stativer og plader.
  • Servicerapportering med før-, under- og efterbilleder som dokumentation
  • Vedligeholdelsesskema med plan over fremtidige services
  • Rådgivning om komponenter og materialevalg

Sådan rengøres systemet

Regelmæssig rengøring bidrager til, at pladevarmeveksleren forbliver effektiv, hvorved omkostningerne reduceres på længere sigt.

Ønsker I selv at vedligeholde jeres udstyr, skal I være opmærksomme på, at korrekt rengøring i høj grad afhænger af komponenterne. I et system med ammoniak er der eksempelvis stor risiko for, at pladens køleside bliver tilsmudset – især når der er tale om åbne systemdele som eksempelvis køletårne eller havvand.

For at rengøre systemet, kan man skille pladevarmeveksleren af og herefter udføre mekanisk og/eller kemisk rengøring.

Alternativt kan man anvende et CIP-anlæg, som cirkulerer rengøringsvæsken rundt, uden at skille pladevarmeveksleren ad.