Hos Coryhex har vi stor ekspertise inden for renovering af alle mærker. Vi udfører kemisk rensning, penetrant rød/hvid test, tæthedsprøvning samt montering af nye pakninger.

Vores medarbejdere er innovative og har udviklet et system, som gør os i stand til at trykteste enkelte kassetter – frem for udelukkende at teste komplette pladestakke. Dermed sparer vi kunden for ekstra omkostninger til tidsforbrug og kasserede kassetter.

Pladen til højre er en korrekt renset plade fra Coryhex. Pladen til venstre er blevet renset forkert ved brug af ukorrekt rens.

Rensning af pladen handler ikke kun om, at pladen skal se ren ud. Rengøringen skal være udført korrekt, så systemets energioverførsel igen bliver så effektiv, som hvis pladen var ny.

Renses pladen forkert, vil den kun være effektiv i en begrænset periode, indtil den igen smudses til og har behov for rensning – og med forkert rensning sker tilsmudsning hurtigt. Renses pladen korrekt, vil pladens effektivitet øges og dens holdbarhed forlænges.

På sigt giver det derfor mere økonomisk mening at rense pladen ordentligt første gang, fordi den dermed skal renses færre gange.

Vil I være sikre på korrekt renovering,
så kontakt os på +45 77 66 00 00. Vores serviceteknikere er eksperter i rensning og renovering, så jeres produkter igen fungerer effektivt.